fbpx

DAN ŽENA V
Caffe MAXIMUM

Darilo, ki bo garantirano razveselilo vaše najdražje!

Rezervirajte svojo sladico že danes!

070 455 415

Dan Žena Slaščičarna Caffe Maximum
Dan Žena Slaščičarna Caffe Maximum

Odkrijte svet raznolikih mono tortic, ki vas bodo popeljale v svet čarobnih okusov!

Okusi srčkov

Jagoda

Njena krema, obogatena z okusnimi jagodami, leži na nežni biskvitni osnovi, kar ustvarja harmonijo okusov. Ta tortica je kot nasmeh sonca v vsakem grižljaju, popolna za deljenje ljubezni in sladkosti.

Čokolada

Tortica je prava fantazija za ljubitelje čokolade. Bogata in kremasta, ta tortica združuje intenzivne čokoladne arome z nežno teksturo, ki se preprosto topi v ustih.

Gozdni sadeži

Tortica je osvežujoča simfonija okusov, ki združuje sladkobo in kislost svežih gozdnih sadežev. Njena lahka in puhasta tekstura se prepleta z živahnimi notami jagod, malin, borovnic in robid.

Bela breskev

Tortica je elegantna poslastica, ki združuje kremasto nežnost bele čokolade z osvežilno živahnostjo breskve. Njena fine tekstura in prefinjeni okusi ustvarjajo doživetje.

Okusi Rožic

Kreativne in okusne sladice v lončku z rožico. Popolno in sladko darilo za vaše najdražje!

Lešnikov nougat

Ta sladica je prava oda lešnikom! Njena krema, bogata z lešnikovim pralinéjem, se prepleta z nežnim biskvitom, ustvarjajoč okusno simfonijo. Popolna izbira za ljubitelje oreškastih okusov.

Pistacija z malino

Ta sladica je prava eksplozija barv in okusov! Nežno zelena pistacijeva krema se prepleta z živahnimi malinami, ustvarjajoč kontrast med sladkim in kislim. Vsak grižljaj je prava pustolovščina za vaše brbončice.

Borovnica z vanilijo

Ta sladica je klasika, ki nikoli ne razočara. Nežna vanilijeva krema se prepleta z bogatimi borovnicami, ustvarjajoč harmonijo okusov, ki je preprosto neustavljiva.

Bela čokolada z jagodo

Ta sladica je prava prefinjena dama. Krema iz bele čokolade je nežna in elegantna, jagode pa ji dodajo pridih svežine in živahnosti. Vsak grižljaj je prava slast za brbončice.

Naročite danes!

Na voljo 7.3. in 8.3.

Zradi omejene zaloge vas naproščamo za predčasne rezervacije!
Dan Žena Slaščičarna Caffe Maximum

LOKACIJA

Najdete nas nasproti Petrola v Šempetru.
Naslov

Rimska cesta 105,
Šempeter v savinjski dolini

Scroll to Top