fbpx

Caffe Maximum

V Caffe Maximum ne strežemo le kave – Naša široka paleta tort in sladoledov, vključno z veganskimi možnostmi, je tu, da razvaja vaše brbončice.

"V Caffe Maximum sem našel popolno kombinacijo odlične kave, čudovitih tort in osvežujočega sladoleda. Posebna pohvala za veganske možnosti! Brez dvoma moja najljubša kavarna v mestu."

Google Reviews
Odlično mesto za razvajanje brbončic.

V Caffe Maximum postavljamo kvaliteto na prvo mesto. Naša predanost se odraža v vsaki skodelici kave, v vsaki rezini torte in v vsaki kepici sladoleda. Ne prizadevamo si le zadovoljiti vaše brbončice, ampak tudi, da se pri nas počutite kot doma.

Zavedamo se, kako pomembna je čistoča, zato si vedno prizadevamo za maksimalno higieno in čistočo našega prostora. Vaša varnost in dobro počutje sta nam na prvem mestu.
Za najmlajše obiskovalce smo pripravili poseben otroški kotiček, kjer se lahko igrajo in uživajo, medtem ko se vi sproščate ob odlični kavi.

Torte po vaših željah v Caffe Maximum

Vsaka priložnost si zasluži posebno torto, in v Caffe Maximum smo tu, da to uresničimo. Ne glede na to, ali praznujete rojstni dan, obletnico ali kateri koli drug poseben dogodek, bomo z veseljem ustvarili torto po vaših željah in okusih.

Naša ekipa slaščičarjev se zavezuje k ustvarjanju edinstvenih in nepozabnih kreacij, ki ne navdušujejo samo vizualno, ampak tudi po okusu. Uporabljamo samo najkvalitetnejše sestavine in skrbimo za vsako podrobnost, da bo vaša torta popolna.

Stopite v stik z nami in skupaj bomo uresničili vaše slaščičarske sanje!
Scroll to Top